marketing, communicatie & business support voor MKB en cultuur-ondernemers
idee, strategie, ontwerp, uitvoering & ondersteuning
04
DEC
2015

LED CONFERENTIE 2015

Posted By :
Comments : Off

social-share-led-9-12-broedplaats365

LED CONFERENTIE 2015

Zijn wij – het MKB in het zuiden – klaar voor Limburg Economic Development (LED)?

LED ondersteund veel projecten waar wij als ondernemer, ons voordeel mee kunnen doen. Er zijn stevige programmalijnen ingezet, om innovatie (vernieuwende producten, diensten en/of samenwerkingen) te stimuleren en om economische groei in onze regio te realiseren. De doelstellingen zijn ambitieus. Alleen als wij MKB’ers er klaar voor zijn, als we onze stem laten horen en als we samen onze kansen gaan pakken… alleen dan kunnen die mooie ambities gerealiseerd worden!

Waarom nu pas onze kansen grijpen?
Dachten we dat met “LED” alleen maar een energiezuinig lampje werd bedoeld? Leek het allemaal nog wat ver van ons bed? Misschien dachten we dat LED gewoon niet voor ons bedoeld was? Of sloot de communicatie misschien niet helemaal aan op onze ondernemende verwachtingen?

Hoe dan ook, op woensdag 9 december worden dit soort obstakels volledig uit de weg geruimd!

LED is helemaal klaar voor ons! 
Dat gaan we zien en beleven, komende woensdag, tijdens de verrassend energieke LED conferentiedag met ons, het MKB in de hoofdrol. Het is daarbij natuurlijk wel belangrijk, dat wij als ondernemers in grote getale aanwezig zijn. Dat we ons laten horen en dat we merken dat er naar ons geluisterd wordt. Maar ook dat we daarna de weg vinden om samen onze kansen te verzilveren.

Ben je een echte ondernemer in Limburg?
Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel want dit mag je echt niet missen. Jouw stem, jouw mening, maar ook je vragen, je behoeften en wat jij te bieden hebt, dat is waar het om gaat! Deelname kost ons slechts enkele uurtjes. Druk als we zijn, weten we die vast wel weer ergens in te halen 😉

Wanneer?
Woensdag 9 december

van 15.00 – 19.00 uur

Waar?
Hanenhof
Herenhof 2, Geleen

Meer info en aanmelding:
http://www.broedplaats365.eu/led-conferentiedag-9-december-2015/ 

Wij broeden in elk geval mee! Jullie ook?

button-ik-broed-mee-voor-het-MKB

over de auteur