marketing, communicatie & business support voor MKB en cultuur-ondernemers
idee, strategie, ontwerp, uitvoering & ondersteuning
2MKB business support biedt een totaalpakket aan marketing, communicatie en evenement gerelateerde producten en diensten. Dat betekent dat we ondernemers dagelijks ondersteunen met werkzaamheden zoals het ontwerpen van logo's en huisstijlen, het vormgeven van websites, het bouwen, het hosten van domeinnamen, webspace & e-mail diensten, het verzorgen van drukwerk, banners, spandoeken, het schrijven van teksten, fotograferen en het organiseren, promoten en uitvoeren van (zakelijke) evenementen. Business support in een hele brede zin van het woord, maar altijd gerelateerd aan hoe een bedrijf, organisatie of ondernemer zich presenteert.
Ervaar zelf het gemak van een vaste partner waarbij alle specialismen onder 1 dak worden aangeboden. Het genot om te kunnen sparren wanneer nodig en echt samen te werken om tot gezamenlijk resultaat te komen.

Buiten het eigen team is er een breed pallet aan specialismen beschikbaar via ons vaste netwerk van zelfstandigen en bedrijven waarmee wij duurzaam samenwerken. En alles via slechts 1 vaste en vertrouwde contactpersoon! Maak hieronder kennis met de mensen achter 2MKB. Contact met hen opnemen doe je gemakkelijk en rechtstreeks via de icoontjes onder de beelden.
Mark Tielemans

marketing strategie, ontwerp, vorm, web, print, ICT, hosting, events organisatie & techniek

Een goed gesprek over strategie en identiteit? Neem contact op met Mark

 

Petra Palmen

online marketing, social media, content beheer, events organisatie & promotie

Advies over Social Media of events? Petra helpt je verder… graag en goed!

Paul Ruyters

Organisatie adviseur, MKB coach, business developer, strategie advies

Ondernemende vragen of organisatie-uitdagingen? Paul weet raad!

 

Team

designer, fotograaf, programmeur, organisator, tekstschrijfster, MKB coach, Social Media manager

Specialist, expert of deskundige nodig? 2MKB heeft ze paraat!